Аминовитал
       Срещу физическа и психическа умора и отпадналост. Възвръща жизнения тонус и апетита, особено при подрастващи (деца над 3 години). Подпомага възстановяването след боледуване, укрепва имунната система и съпротивителните сили на организма.

Състав:
соев белтъчен хидролизат, глюкоза, фруктоза, захар, цинков глюконат, екстракт от жен-шен (panax ginseng), инозитол, витаминен комплекс, натурално идентичен аромат ябълка, консерванти (Е202, Е211);

Еднократна доза:
За деца над 3 години: 2 чаени лъжици (10 ml.)
За възрастни: 2 супени лъжици (20 ml.)

Препоръчителна дневна доза:

За деца над 3 години:
превантивно по 2 чаени лъжици (10 ml.) сутрин след хранене.
Повреме и не посредствено след боледуване по 2 чаени лъжици (10 ml.) сутрин и обед след хранене.

За възрастни:
превантивно по 2 супени лъжици (20 ml.) сутрин след хранене.
Повреме и непосредствено след боледуване по 2 супени лъжици (20 ml.) сутрин и обед след хранене.
Аминовитал сироп 400гр.Допълнителна информация


Жен-шенът
       “Корена на живота" е познат от векове в Китай и Корея. Той е мощен имуностимулатор и адаптоген. Подобрява усвояването на витамините и минералите, общото състояние на организма и укрепва физическите сили.

Инозитолът
       Той е основен фактор в синтеза на т-левкоцитите от организма, което води до повишена устойчивост на инфекции и бързо възстановяване след заболяване.

Цинкът
       Указва блакоприятен ефект върху имунната система, облекчава симптомите при простудни заболявания и намалява продължителността на боледуване.

Витамините
       Витамините са органични вещества, необходими за растежа, жизнеността и доброто физическо състояние на организма. Участват в обмяната на веществата, като активизират и регулират метаболизма. Недостигът на витамини може сериозно да травмира човешкия организъм. Витамините в AMINOVITAL, в комбинация с участващите компоненти на продукта, възвръщат жизнеността и доброто физическо състояние.

Аминокиселините
       Аминокиселините са градивните елементи на всяка белтъчна молекула. В чист вид те се прилагат като хранителна добавка обикновено самостоятелно или в група по няколко с цел малко прието количество да доведе до получаването на желан специфичен резултат – например при спортисти: глутамин за мускулна маса, в комбинация с три аминокиселини с разклонена верига – левцин, изолевцин и валин, при проблеми с оплодителната способност при мъжа – аргинин и т.н. В тази статия ще разгледаме приложението на аминокиселинните препарати – сиропи, таблети и капсули като храна. По правило тези продукти не се произвеждат от смес на отделни аминокиселини, а на базата на хидролиза на белтъчни концентрати – растителни (соев) и животински (мляко, суроватка). Хидролизата се осъществява посредством ензими по подобие на храносмилането в организма. Характерно за полученият продукт – наречен белтъчен хидролизат – е: бърза и висока усвояемост – важно за хора прекарали заболяване при което организмат е отслабнал от недостатъчно хранене, или извършващи физически усилия; приемът на малко количество води до резултат съпоставим с консумацията на много по-голямо количество белтъчини чрез храната; Белтъчините, заедно с въглехидратите и мазнините, са основните съставки на храните. Едно балансирано и здравословно хранене трябва да съдържа освен необходимия брой калории и около 30% белтъчини. Обикновено набавянето им чрез храната при съвременният начин на живот е един от проблемните моменти. Ако закусвате тестена закуска или баничка, обядвате пица или сандвич – в менюто ви изобилстват мазнини и въглехидрати, а белтъчините са недостатъчни, което води до консумцията на все повече храна и затлъстяване. При диети за отслабване, свързани с недохранване и консумацията на нискокалорични продукти – плодове и зеленчуци под всякаква форма – сурови, варени или супи – организмат изпитва недостиг на белтък, коeто може да доведе до заболявания и отслабване на жизнените сили. В тези случаи приема на AMINOVITAL ще ви даде добри резултати.


начало>>

Укрепва имунната система
Повишава апетита, особенно при малки деца
Превантивно при простудни заболявания
Възстановява след боледуване

Аминовитал
хранителна добавка
АМИНОВИТАЛ
BG / ENG
PIpharma