Благоприятно повлиява
постоперативния период на възстановяване.


       Балансиран белтъчно-въглехидратен състав. За диетотерапия при пациенти, хора,които не могат да преглъщат твърда храна,които са недохранени,или не могат да приемат храна в нормалния за здрави хора обем! Благоприятно повлиява постоперативния период на възстановяване. Прилага се при всички случаи на непълноценно хранене,анорексия. При диети с цел качване на телесно тегло.


       Екстра ЕФ. Диетична храна за специални медицински цели. С балансиран белтъчно-въглехидратен състав. Формула щадяща стомаха. Директен източник на пълен набор аминокиселини.

Важна забележка!
-Продуктът (храната) трябва да се използва под медицинско наблюдение!
-Продуктът (храната)  да се приема само през устата!
-Продуктът (храната) може да се използва като единствен хранителен източник!

Предназначение: За диетотерапия при пациенти, хора които не могат да преглъщат твърда храна, които са недохранени, или не могат да приемат храна в нормалния за здрави хора обем. Благоприятно повлиява постоперативния период на възстановяване. Прилага се при всички случаи на непълноценно хранене, анорексия. При диети с цел качване на телесно тегло.

Състав:  протеин соев изолат, глюкоза, подсладител-фруктоза, пълнител- малтодекстрин, модифицирано нишесте, натриев цитрат;

За възрастни и деца над 12год.

Еднократна доза:   50гр. (3 супени лъжици)

Препоръчителна дневна доза: От 2 до 5 приема на ден ( 100гр.-250гр.)

Начин на приложение:   Дозата се разтваря в 200мл. вода и се изпива (продуктът е студено разтворим).

       Да се има предвид, че 50гр. от продукта съдържат 250мг. натриев цитрат, на което се дължи антиеметичното действие (против гадене и повръщане).
Продуктът не съдържа консерванти, както и изкуствени подсладители и оцветители!Екстра Еф  250 гр.Екстра Еф
Екстра Еф
Диетична храна за специални медицински цели
ЕКСТРА ЕФ

PIpharma
BG / ENG