Л-карнитин
хранителна добавка

Сироп с бързо действие!
Действието му е в пъти по-бързо и видимо
от таблетните и капсулните форми!

100% фармацевтично качество!!!
Изгаря мазнините!!!
Намалява телесното тегло!!!
Намалява високите нива на холестерол!!!

       За общо стимулиране на метаболизма. При активен спорт и физическа работа. За по-пълно изгаряне на g6 мастните киселини и превръщането им в енергия. Продуктът увеличава изгарянето на мазнините. Подпомага намаляването на телесно тегло.

Продуктът не съдържа захар.
Подходящ за диабетици.

Малинови кетони
Състав: пречистена вода, влагозадържащ агент- глицерин, L-КАРНИТИН, малинови кетони, натурално идентичен аромат- малина, оцветител- антоциани (Е163), консерванти- калиев сорбат (Е202), натриев бензоат (Е211).

Ананас
Състав: пречистена вода, подсладител-сорбитол, L-КАРНИТИН, натурално идентичен аромат- ананас, консерванти- калиев сорбат (Е202), натриев бензоат (Е211);


Зелен чай
Състав: пречистена вода, подсладител-сорбитол, L-КАРНИТИН, стандартизиран екстракт от зелен чай, натурално идентичен аромат- праскова, консерванти- калиев сорбат (Е202), натриев бензоат (Е211);

Еднократна дневна доза:
20ml. ( 1 000mg. Л-карнитин )- две супени лъжици

Препоръчителна дневна доза:
20ml. ( 1 000mg. Л-карнитин )

Начин на приложение:
       Препоръчителната дневна доза се приема преди активен спорт, физическа работа или вечер преди сън. Сиропа е за директна консумация, но може да се прибавя към вода, сок, мляко и др.

Съдържание в опаковката-  20 дози по 1 000 мг,   


Л-карнитин +ананас  сироп 400гр.
Л-карнитин +зелен чай  сироп 400гр.
Л-карнитин +малинови кетони  сироп 400гр.

       +зелен чай                                   +ананас                                         +Малинови кетони


Допълнителна информация


       Малиновите Кетони /Raspberry Ketones/ са натурални химични съединения,които директно влияят на мастните клетки, като помагат за изгарянето на мазнините.
Стимулират секрецията на Адипонектин - естествен хормон, регулиращ множество метаболитни процеси в организма.
Частично подтискат апетита и желанието за ядене на сладко.
Няма установени странични ефекти, не дразнят стомаха, не причиняват безсъние и нервност.

       Ще разгледаме употребата на препарати на база карнитин. Карнитинът участва в мастния метаболизъм, като фактор за разграждането на натрупаните мазнини и превръщането им в енергия. Физиологията на процеса не е обект на нашето разглеждане. Ние ще наблегнем на начина на употреба, с цел постигане на максимални резултати. Усвояването на мазнините като енергиен източник е бавен и труден процес, защото мастните депа са запаси на организма, които обикновено се усвояват последни – когато другите енергийни източници вече са изчерпани. Карнитинът провокира този процес,но обикновено видим резултат настъпва след постоянна употреба. Течният продукт има по-бърза и пълна усвояемост в сравнение с капсулните и таблетните форми и обикновено е за предпочитане. Какво е добре да спазваме, за да получим по-бърз и добър резултат?
   -да се намали приема на богати на мазнини храни – едно здравословно редовно хранене ще помогне много;
   -приетата доза да е достатъчно голяма – обикновено се препоръчва 1 г дневно, но в някои случаи е желателно да се приемат 2-3 г, особено ако сте с по-високо тегло (над 80 кг);
   -полагат се дори минимални физически усилия – за не спортуващи – качване и слизане по стълбите, гимнастика и клякания, разходка (особено в планината) и др. Карнитинът “работи” в анаеробна среда и за това е желателно малко да се изморите. При разграждането на мазнините се отделя енергия и особено ако почувствате изпотяване по-обилно от обикновено, това е сигурен знак, че препарата действа успешно. Изпотяването е естествена реакция на организма за да се охлади;
   -препаратът се приема около 30 минути преди физическо натоварване, или вечер преди лягане;
       Разбира се, метаболизмът на човек е строго индивидуален, респективно и резултатът от приема на карнитин, но в болшинството от случаите спазвайки дори отчасти тези съвети се получава положителен резултат.

начало>>
BG / ENG
PIpharma